16 Aralık 2006

İYİ Kİ GELDİN BEBEĞİM!...

İyi ki geldin,iyi ki varsın bebeğim!Ne iyi ettin de geldin,mutlulukların en büyüğünü yaşattın bize...Duyguların en yücesini"ANNE-BABA"olma zevkini tattırdın bize...Hiç bu kadar zorlanmamıştım bugüne dek yazarken, hiç böylesine kilitlenmemişti ellerim,hiç böylesi çağlamamıştı kalbim.Seni anlatmak ne zormuş meğer...Hani o ilk içimde hissettim ya minicik kalbini işte o an yerleşti kalbime bu yoğun hisler.Ozamandan bu yana herşey değişti hayatımda tüm önceliklerim,tüm olmazsa olmazlarım...O olmazsaolmazlar nasıl da oluyormuş meğer.Seninle zaman yok, mekan yok sanki bebeğim.Hani minik ellerinle tutunuyorsun ya ellerime dünyalar benim oluyor o an.Hele gülümseyişin yok mu bir ömre bedel...Öyle çok anlatacak şey var ki...Bana en güzel 2 ay yaşattın hayatımda dolu dolu.Seni bize armağan eden Allahıma nekadar teşekkür etsem az,bize anne-baba olmanın güzelliğini yaşattığı için.İyi ki varsın hayatımızda bebeğim ,iyi ki geldin :en güzel misafir...Umarım memnun edebiliriz seni minik prenses,umarım o küçücük dünyanda mutlusundur.
BEBEĞİM,sana temiz bir dünya mutlu huzurlu bir dünya sunmak isterdim:Herkesin mutlu olduğu kimsenin kimseyi kırmadığı,vurmadığı bir dünya,insanların kardeş olduğu kimsenin gözyaşı dökmediği birdünya,barışın hakim olduğu herkesin senin kadar masum,tertemiz olduğu bir dünya...Umarım bir gün gerçekleşir.
İyi ki geldin,iyi ki girdin hayatımıza BEBEĞİM,bana yaşattığın tüm güzellikler için sonsuz teşekkürler...

9 yorum:

Oya Kayacan dedi ki...

Nasıl da alaycı gülümsüyor hayata... "Ben de becerdim bu işi, geldim işte," der gibi. Ananlı babalı büyüsün, sağlık ve sevgi üstünden hiç eksik olmasın...

Adsız dedi ki...

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. COk tatli maasallah. Benimde 6 bucuk aylik kizim var, ayni duygulari yasiyorum büyüdükce insan bu duygularin dahada fazlasini tadiyor inan. Sevgiler..
www.blogcu.com/kelebekk

tomurcuk dedi ki...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten anlatılamaz bir duygu allah herkese tattırsın,sevgiyle kalın...

Hayat Güzel dedi ki...

Tomurcuğum, maşallah görmeyeli biraz daha büyümüş. Pamucuk yanaklarından öpüyorum.

tomurcuk dedi ki...

teşekkürler Hayatcım doğan çabucak büyüyor derler ya..Biz de seni öpüyoruz umarım sen de en kısa zamanda aramıza katılırsın bebişimizle...

Tuhfe dedi ki...

Allah saglikli uzun omurler versin.

Mutlulugunuz hic eksilmesin.

tomurcuk dedi ki...

Çok teşekkür ederim Sevgili Tuhfe Allah tüm insanlara sağlık ve mutluluk versin sevgiyle kal...

Aşk-ı Beka dedi ki...

Allah bağışlasın Maşallah :) çok şirin bebeğiniz. Annelik ne kutsal ne güzel bir meslek değil mi...

tomurcuk dedi ki...

Çok teşekkür ederim Sevgili aşk-ıbeka Allah herkese nasibetsin...